Login
Register
startmenuen

Vigtige elementer af bilen systemet

Krængningsstabilisatoren dannes sædvanligvis i et stort "U" form fra enten hul eller massiv fjederstål lager. I midten af stangen holdes på plads til køretøjets chassis med to frame monteret bøsninger (gummi- eller urethan), mens enderne vedhæfte nær hjulene på bilen eller lastbil (typisk kontrol arm eller spankulere) via svaje bar ende link.

Også kendt som en krængningsstabilisator, anti-krængningsstabilisator eller en stabilisator bar, krængningsstabilisatoren er en del af den forreste (og bag på nogle køretøjer) suspension og tillægger mellem højre og venstre hjul. Det vigtigste formål med en krængningsstabilisator er at reducere organ roll og hjælpe distribuere vægt på alle fire hjul, når går gennem en skarp drejning ved høj hastighed eller over uregelmæssigheder i vejen.

Hvordan ved jeg, om min Sway Bar skal udskiftes?
Sway barer er normalt ikke betragtes som en del, der går ud på et køretøj. Imidlertid har nogle dårligt designede hule fabrikken stabilisator stænger været kendt for at fælde vand inde og få dem til at ruste og bryde ud i hvilket tilfælde, vil en svaje bar udskiftning være nødvendig. Antisvajningssystemet stangen links er den mest almindelige svigt af dette system. En brækket ende link, kan resultere i en klikkende lyd fra krængningsstabilisator aflytning på andre suspension dele. Styringen kan også føle sig en smule vaklende eller løs, især ved hurtigere sving. Som med de fleste ting gummi kan svaje bar frame bøsninger rådne eller med tiden slidt og forårsage baren for at bevæge sig rundt.

Kan jeg udskifte en Sway Bar selv?
Udskiftning af en anti-krængningsstabilisator link er en forholdsvis enkel opgave. Da de er placeret ved rattet, kan enden linket normalt blive erstattet med grundlæggende håndværktøj, når køretøjet er blevet sat på bukke og hjulet er fjernet. Udskiftning af komplet bar er en smule tricky, da den går fra hjul til hjul og kan tråd gennem flere suspension dele. Men med grundlæggende værktøjer og lidt tålmodighed, stabilisatoren baren kan byttes ud uden professionel hjælp.

Brug for en Sway Bar erstatning?
Er yderst vigtigt at sikre, at din bil er svaje bar er i tiptop stand. Velfungerende anti-krængningsstabilisatorer Hjælp til at holde dit køretøj afbalanceret og forhindre den i at skæve overdrevent eller rullende over helt, mens der forhandles skarpe hjørner eller gå over uslebne bump. Hvis det mislykkedes, vil din bil helt sikkert lider af dårlig håndtering og styring, og du vil være at sætte sikkerheden for dig og dem omkring dig i fare, hver gang du kører. Hvis du har brug for en svaje bar udskiftning, så er du kommet til det rette sted! Hos, bære vi et stort udvalg af eftermarkedet krængningsstabilisatorer for mange mærker og modeller, til gode priser.

yderligere