Login
Register
startmenuen

Rengøring bil polstring

Rengøring bil polstring: opdage svaret på "hvordan fjerner jeg en plet fra min polstring?" spørgsmål. Rengøring bilens interiør har aldrig været nemmere. Advance Auto Parts har et komplet sortiment af polstring spot rengøringsmidler, børster og forbindinger til at gøre din indre udseende og ny igen.

Hvis du er usikker på, hvilken type materiale din indre er, bare spørg en Advance Auto Parts Team medlem til at hjælpe dig. Vælg derefter polstring spot rengøring produkt og interiør dressing, der passer til dit køretøj. Du vil blive overrasket over, hvor godt disse nye bil polstring rengøringsmidler virker.

Nogle pletter kan være permanent, men det er ikke noget problem. Advance Auto Parts har også gulvmåtter og sædebetræk har skabt til dit køretøj. Og mens i vores butik, drage fordel af vores fulde udvalg af kvalitet auto dele til din bil vedligeholdelsesopgaver. Hvorfor udfører polstring spot rengøring er så vigtig. Tænk bare, hvad dit tøj ville se ud, hvis du havde dem i tre eller fire år, og aldrig renses dem. Din bilens interiør er ikke anderledes.

Spildt kaffe og en droppet fransk yngel er oplagte gerningsmænd, men normal skidt og snavs tage deres vejafgift over tid. En beskidt interiør er ikke kun grimme og deprimerende, snavs vil ødelægge betrækket og male tæpper ned til knopper på ingen tid overhovedet. Rengøring bil polstring - den rigtige måde. Spar penge ved at udføre denne opgave selv.

Autosaddelmager rengøringsmidler reagerer på forskellige materialer på forskellige måder. Det er altid bedst at teste en polstring spot rengøring produkt på et lille stykke af materiale, der ikke på et iøjnefaldende område først. Det første skridt er at grundigt støvsuge hele dit interiør. Du ønsker ikke nogen smudspartikler forårsager hudafskrabninger, mens du skrubbe. Efter at have testet din renere på et lille stykke af dit interiør, spray lige nok til at dæmpe et lille område, så agitere med en blød børste.

Ren blot et lille område ad gangen. Efter skrubbe, bruge et blødt håndklæde til at opsuge den renere. Hold dig i bevægelse til en ren del af håndklæde. Forkæl dine tæpper på samme måde som polstring. Du kan bruge mere polstring spot rengøringsmidler om nødvendigt fordi de var designet til at håndtere fugt.

yderligere