Login
Register
startmenuen

Ting succesfulde mennesker gør Før morgenmad

1. De vågne op tidligt

Tiden har den mærkelige tendens for at løbe væk fra dig, og succesfulde mennesker ofte se deres dage bliver fortæret af telefonopkald, møder og nødsituationer fra det øjeblik, de træder ind i kontoret. Tidlig morgen, på den anden side, er meget lettere at styre. Dette er grunden til nogle af de mest succesfulde mennesker i verden vågner op før solen står op, klemme så meget tid ud af deres dag, som de kan.

Vanderkam adspurgte 20 ledere, og fandt, at 90 procent af dem vågne op før 6 am på hverdage. For eksempel Disney CEO Bob Iger står op før 4:30 hver dag for at læse, og PepsiCo CEO Indra Nooyi er op endnu tidligere, kl 4

2. De udtrykker taknemmelighed

Når du vågner op og åbne dine øjne, synes du om hvor taknemmelig du er, eller vil du jamre om at skulle komme i gang med en anden dag? Nogle af de mest succesfulde mennesker begynder deres dag ved at reflektere over, hvor godt de har det, ikke på hvor stressende og frygtelige dag forude vil være. Positiv refleksion hjælper dig korrekt indstillet din holdning før dine fødder selv ramte gulvet, baner vejen for en optimistisk og entusiastisk dag på arbejdet. Ifølge en farmaceutisk udøvende Vanderkam interviewet, dette bevidst show af taknemmelighed giver hende en klar vision om ikke blot sin egen dag, men af hendes personale er så godt.

Sebastian Juarez, CEO og medstifter af eTips, er enig i dette. Han siger, at når han vågner, forsøger han "at tænke på enkle ting, som jeg er virkelig taknemmelig for, som at have sådan en stor familie, der bor i et smukt sted, noget jeg kan være taknemmelige for. Det hjælper mig meget om at have en positiv holdning i løbet af dagen. "
3. De finder et formål for dagen

Hvis du ønsker at leve et tilfredsstillende dag, det har at have formål. Dette bør være noget, der går ud over din normale to-do liste, som en udøvende, og være, at "ting", der får du virkelig jazzed op og begejstrede for dagen. Ved slutningen af den dag, når du reflektere over hvad du har gjort, bør det være noget, der gør du føler, at du har opnået en masse i bare lidt tid.

Gary Rawding, bestyrelsesformand og administrerende direktør for myServiceForce, forsøger at gøre det hver dag. "Det er det, der får mig ophidset," siger han, "og i slutningen af dagen gør mig tilfreds. Jeg gerne have, at »ting«, endnu før jeg komme ud af sengen. Det gør dagen en blast. "
4. De gør deres senge

Charles Duhigg, forfatter til The Power of Habit, siger, at gøre din seng hver morgen er korreleret med øget produktivitet. Dette er en "slutsten vane," skriver han, som vil udløse en kædereaktion af andre gode vaner. Med andre ord, er at gøre din seng ikke magisk gøre du får mere arbejde, men det gør indstille dagen op for øget produktivitet og motivation. Det tager kun et øjeblik eller to, men det kan give timers øget produktivitet i løbet af dagen.

Som endnu flere beviser på magt sengeredning, Psykologi Dagens Judy Dutton siger, at folk, der gør deres senge er "mere tilbøjelige til at lide deres job, ejer et hjem, motion regelmæssigt, og føler sig godt udhvilet, mens ikke-bed beslutningstagere hader deres job, leje lejligheder, undgå gymnastiksalen, og vågne op træt. "
5. De liste, hvad de ønsker at udrette for dagen

Du kan ikke rigtigt stå dagen, medmindre du er bevæbnet med viden om, hvad der er i vente, og hvad du har brug for at få gjort. Ved at skitsere, hvad der skal dygtig, kan du sætte dig op til en dag med succes og produktivitet, i stedet for at spille catch-up med alle de ting, du har glemt. Planlægge din dag tidligt om morgenen hjælper holde dig på sporet når dine hektiske arbejdstid har sat i.

Du kan oprette din huskeliste på et simpelt stykke papir, eller du kan bruge Evernote eller nogle andre GTD app. Det vigtigste her er konsistens i at sikre du gør det hver dag. Efterhånden som du fuldfører opgaver, så tjek dem ud, så du ved, hvad du har opnået, og hvad der er tilbage at gøre.

Kacie Gonzalez, Vice President for Business Development for Shoto, siger denne liste bør omfatte ikke blot arbejde-relaterede ting ", men også personlige opgaver som at forsøge at ny klasse på gym eller madlavning middag." Hun påpeger, at før du begynder en ny liste for dagen, bør du kigge over den foregående dags listen for at se, hvad der ikke fik færdig. På den måde vil du ikke glemme alt om det, fordi det stadig vil være på din radar.
6. De læser en avis

Jeff Immelt, CEO for GE, starter hver dag med en cardio træning, og så læser avis og ure CNBC. Virgin America CEO David Cush lytter til sport radio og læser avisen, mens han er på den stationære cykel på gym.

Det betyder ikke noget, hvis du læser avis eller tjek Twitter fra din telefon, eller få nyheder fra en diner booth eller din stue sofa, hvis du har en pre-breakfast rutine, der omfatter scanning de seneste overskrifter, du står i godt selskab med de fleste succesfulde mennesker.

yderligere