Login
Register
startmenuen

12 tricks til en meget klog rengøring

Bliv en alsidig

Det er utroligt, hvad du kan udrette, når multitasking. Hvis du tilfældigvis er chatter på telefonen, sætte din samtale på højttaleren, så du kan folde vasketøj, rydde op rod, støv hylderne, tømme opvaskemaskine. Pludselig alle de minutter brugt gabbing kan blive sat til dobbelt god brug.

Desinficere dørhåndtag med praktisk Wipes

Dør håndtag er en af de mest almindelige steder, hvor skadelige bakterier og bakterier lever. Det er derfor en af de sikreste måder at forebygge husstand sygdom er at desinficere dørhåndtag og drejeknapper. Som du går om din dag derhjemme, tage et par minutter til at tørre dørhåndtag rene med et desinfektionsmiddel tørre.

Vask snavset service, som du tilbereder

Skære igennem efter maden opvask tid ved vask, som du laver mad. Hvis du ikke kan tage øjnene fra ovnen længe nok til at rydde op, så prøv dette i stedet. Fyld din vask med varmt sæbevand og placere brugte retter suge mens du spiser. Forgennemvædede retter er meget lettere-og hurtigere-at rengøre!

Put Down Iron

Strygning er blevet en husstand akkord, som de fleste mennesker nægter at gøre. I stedet for at affyre op jern, fjerne tøj fra tørretumbleren og fold eller hænge dem op med det samme for at forhindre rynker. For tøj med rynker, dæmpe elementet med lidt vand og derefter damp tøjet i tørretumbler til femten minutter. Ikke blot vil rynkerne være væk, men du vil have sparet dig selv den kedelige tid strygning.

Rengør Shower Daily

Efter din daglige brusebad, spray væggene med en store-købte eller DIY udrensning spray og tør at holde sæberester og vand pletter væk. Udgifterne disse ekstra par minutter under dit daglige brusebad vil hjælpe med at forhindre oprustning, som kan tage en masse albue fedt at fjerne hvis venstre uberørt.

Opfriske dit Affaldsskakt

Din renovationsafgifter kan få ganske grim og ildelugtende over tid, men her er et simpelt trick til at holde det lugte frisk. Hak en citron i stykker og anbringes i en isterning bakken. Tilføj hvid eddike og fryse. Hver par dage, drop et par terninger i din renovationsafgifter og tænd den at udslette køkken lugt.

Unclog dit brusehoved

Den nemmeste måde at rense en tilstoppet bruser hoved er at bruge destilleret eddike i en robust plasticpose, der er sikret over bruser hoved. Lad det i blød i en time for at gøre det muligt for kalkaflejringer til at bryde ned. Fjern posen og skyl. Din brusehoved vil være sprudlende og tilstoppe gratis, mens du er væk fra at tage sig af andre ting.

Rens din Mikroovn nemt

Når microwaved mad bager på apparatet vægge og loft, rengøring det kan være en tidskrævende opgave. Spar dig selv den indsats ved at opvarme en skål med ½ kop vand og ½ kop hvid eddike i mikrobølgeovnen i ti minutter. Dampen vil løsne eventuelle stænk, så de nemt kan tørres væk med en fugtig svamp.

En opvaskemaskine er ikke kun for Retter

Opvaskemaskinen er en af de bedste køkkenmaskiner til nogensinde spare dig tid, men ikke begrænse brugen til bare vaske retter. Mange husholdningsartikler skal desinficeres regelmæssigt, og de fleste kan sikkert vaskes i opvaskemaskinen. Plastic legetøj, tandbørste indehavere, vakuum filtre og svampe er blot et par elementer, opvaskemaskinen kan sikkert ren.

Brug trykluft til at rense Badeværelse Udstødning Fans

Det er forbløffende, hvor støv og grumme kan indsamle, men nogle steder er sværere at rengøre end andre. Mange mennesker har brugt trykluft til at fjerne snavs fra elektronik, men det kan også bruges til at fjerne snavs fra badeværelse udsugningsventilatorer. På grund af den fugt, snavs klamrer sig til udsugningsventilator tendens til at være stædig, men en blast af luft kan hjælpe løsne det. Så hvis du ikke har tid til at rydde op med en svamp, så prøv en dåse luft i stedet.

Hold Afløb Fri for Træsko

Afløb vil indsamle, hvad kan ikke helt gøre det gennem dem. Så hvis du forsømmer denne husstand akkord, kan du snart fortryde det. For at hjælpe med at forhindre hår fra opbygning i brusebad eller badeværelse vask, hæld kogende vand ned afløb gang om ugen. For genstridige træsko, kan du blive nødt til at glide på en gummihandske og manuelt rense afløbet og skyl derefter med varmt vand. Denne lille smule rengøring knowhow kan spare en bekostelig VVS rettelse senere.

Forvise støv gækkebreve

Det er forbløffende, hvor store støv gækkebreve lurer i hjørnerne kan blive. For at forhindre dem i at indsamle, opbevare hjørnerne fri for rod. Hvis du har møbler beliggende i hjørnerne, snup en kost eller vakuum og regelmæssigt tackle disse områder. En fejebakke med en gummikant fungerer godt for at forhindre irriterende linje af støv ved fejning op snavs.

yderligere