Login
Register
startmenuen

Hvordan at vælge det bedste klimaanlæg

Der er ingen grund til at lide gennem sommervarmen, når billige, energieffektive klimaanlæg er bredt tilgængelige. Alle værelse klimaanlæg er nødvendige for at opfylde en ny standard, der satte maksimal effekt brug på 10-15% mindre end ældre modeller efter retningslinjerne for 2000. Og, når de anvendes til at give køling, når der er brug for, værelse klimaanlæg er billigere at drive end centrale enheder. Denne guide vil hjælpe dig med at finde den model, der er rigtigt for dig.

Energieffektivitet af værelse klimaanlæg

Et værelse klimaanlægget effektivitet måles ved energieffektivitet (EER). EER er forholdet mellem kølekapacitet (i britiske termiske enheder [Btu] timen) til effekt (i watt). Jo højere EER rating, jo mere effektiv klimaanlægget. Hver stigning på 1,0 på EER skalaen repræsenterer en forøgelse af energieffektiviteten på 10%.

Når du køber et nyt rum klimaanlægget, kan findes oplysninger om EER på EnergyGuide etiket for enheden. Kig efter en EER på mindst 11 og ENERGY STAR-mærket. Optjening ENERGY STAR: et produkt lever op til strenge energieffektivitet retningslinjer fastsat af det amerikanske Environmental Protection Agency og US Department of Energy.

    ENERGY STAR kvalificeret værelse klimaanlæg FTXV35AB/RXV35AB OKI COMFORT Daikin bruger mindst 15% mindre energi end konventionelle modeller.
    ENERGY STAR kvalificeret værelse klimaanlæg omfatter ofte timere til bedre temperaturkontrol, så du kan bruge den mindste mængde energi, du har brug for at køle dit værelse.

Korrekt Dimensionering værelse Air Conditioner

Den nødvendige kølekapacitet for et værelse klimaanlægget afhænger af størrelsen af rummet køles. Værelse klimaanlæg har generelt kølekapaciteter, der spænder fra 5.500 Btu timen til 14.000 Btu timen.

Mange mennesker køber et klimaanlæg, der er for stor, tænker det vil give bedre køling. Men en overdimensionerede klimaanlægget er faktisk mindre effektiv - og affald energi på samme tid. Klimaanlæg fjerne både varme og fugtighed fra luften. Hvis enheden er for stor, vil det afkøles Værelset hurtigt, men kun fjerne noget af fugtigheden. Dette efterlader rummet med en fugtig, klam følelse. En korrekt størrelse enhed vil fjerne fugt effektivt som det cools.To finde ud af hvilken størrelse enhed er bedst til dine kølebehov, se Air Conditioner Køling Needs Calculator nedenfor.
Andre faktorer at overveje, når de køber

Kontroller, at dit hjem elektriske system kan opfylde enhedens strømkrav. Værelse enheder bruger 115 volt eller 230 volt kredsløb. Standard husstand beholder er en forbindelse til en 115-volt gren kredsløb. Stort værelse enheder normeret til 115 volt kan kræve en dedikeret kredsløb og rumenheder normeret til 230 volt kan kræve en særlig kredsløb. Hvis du monterer din klimaanlægget tæt på hjørnet af et rum, kigge efter en enhed, der kan rette sin luftstrøm i den ønskede retning for dit værelse layout. Hvis du har brug for at montere klimaanlægget på den smalle ende af en lang rum, kigge efter modeller, der har en "turbo" fan-tilstand, der kan drive luft længere ind i lokalet. Andre funktioner til at kigge efter:

    Et filter, der glider ud nemt for regelmæssig rengøring
    Logisk arrangeret kontrol
    En digital udlæsning for termostaten indstilling, og
    En indbygget timer.

Air Conditioner Køling Needs Lommeregner

For at bestemme den rigtige størrelse Air Conditioner for dit værelse, skal du følge disse enkle trin:

    Bestem den firkantede optagelser af området, der skal køles.
    Brug pladsen optagelser og figuren nedenfor, bestemme den korrekte kølekapacitet. Kølekapacitet måles i britiske termiske enheder (BTUs) i timen.
    Foretag eventuelle justeringer for følgende omstændigheder:

    Hvis rummet er stærkt nedtonet, reducere kapaciteten med 10 procent.
    Hvis rummet er meget solrig, øge kapaciteten med 10 procent.
    Hvis mere end to mennesker, der regelmæssigt indtager rummet, tilføjer 600 BTUs for hver ekstra person.
    Hvis enheden bruges i et køkken, øge kapaciteten med 4.000 BTU.
    I forbindelse med dette skema, værelser, der er forbundet med permanent åbne entryways bredere end fem fødder bør betragtes som ét rum og deres firkantede optagelser bør kombineres.

yderligere