Login
Register
startmenuen

Vejr og klima i Dubai - så enestående som byen

For at finde den bedste tid for et besøg på Emirates Dubai

På blot et par destinationer kan du være sikker på at blive mødt af lyse solskin og en blå himmel skyfri, ligesom i Dubai, Abu Dhabi, Ras al Khaimah og de resterende emirater. Klimaet i emirat på Den Arabiske Golf er domineret af subtropiske påvirkninger dog bringe de sæsonmæssige alvorlige temperatursvingninger med det. Gøre følgende oplysninger om klima og i Dubai vejr du valget af individuelt matchende rejse lettere for sikker.

For varmebestandigt Visitor ideal: sommeren i Dubai

Hvis sommeren er annonceret på arabiske Golf mellem maj og oktober kan du kombinere dette uden tvivl med masser af solskin og meget høje temperaturer. I spidsværdierne mellem 45 og 50 grader er ingen undtagelse. Desuden en luftfugtighed, der er op til 80 procent ikke inspirerer enhver rejsende. For robuste naturer, men som har en stabil cirkulation og sauna betingelser har ikke noget problem at finde en tur til Dubai på dette tidspunkt er ganske anbefalelsesværdig.

Da Dubai nemlig ikke komme på grund af de høje temperaturer i mange gæster i løbet af sommeren pågældende er hotellerne ofte fuldt bookede på dette tidspunkt, hvilket betyder lav sæson priser. Udgifterne til andre turist tilbud, såsom for en bil, er på grund af den lavere efterspørgsel i sommeren betydeligt lavere end i peak turistsæsonen. Dubai i sommeren betyder derfor også, at du ikke behøver at dele med for mange andre besøgende i byen. De indkøbscentre er ikke fyldt med kunder, og ved billetkontorer af museerne køerne er meget kortere end i andre sæsoner.

Hvem sætter men i sommer for at tage en forfriskende dukkert i havet, vil ikke finde den forventede opbremsning i farvandene i Golfen med vandtemperaturer omkring 35 grader. Men altid vinke let brise ved havet bringer en vis lettelse og er derfor generelt anses for at være yderst gavnligt. Sikre Men de effektive klimaanlæg, som kan findes ikke kun i alle bygninger og køretøjer, men også i nogen stoppesteder for en virkelig cool hoved.
Vinter i Dubai: dagtimerne temperaturer over 30 grader og 9 timer i solen

Fra oktober til april tiltrækker vinteren i Den Persiske Golf. Varer i sommeren endda temperaturer op til 50 grader er ikke ualmindelige, nu "kun" værdier mellem 20 og 35 grader om dagen og 10 til 15 grader om natten kan forventes. Så den bedste ferie vejr, især da regn i løbet af denne sæson næppe spørgsmål. Med små bemærkelsesværdige gennemsnit 65 millimeter nedbør, er rør af meteorologer måling udfyldt "cool sæson". Skal nogensinde forventet regn i Dubai 8 dage om året - kun omkring 4. Så de 9 timers solskin om dagen skæmmet kun undtagelsesvis ved at passere skyer.

Denne behagelige klimatiske forhold i vinteren lader bookinger i Dubai stige kraftigt i disse måneder, hvilket også påvirker hotel priser i overensstemmelse hermed. Ikke desto mindre, selv i højsæsonen altid finde tilbud, der gør en ferie på dette tidspunkt, i blomster og det kulturelle liv i Emirater, til et ganske overkommeligt alternativ.

Så vælge den optimale sæson for dig og nyde Dubai, dets folk og den kulturelle mangfoldighed i regionen på det belejligt tidspunkt. Dubai er placeret ved siden af ​​hver af de 365 dage om året.

yderligere