Login
Register
startmenuen

Sikker bil alarm

Hvis du ikke har fået en fabriksmonteret alarm kan du skære prisen på din forsikring ved at få en bil alarm monteret. Markedet er oversvømmet med alarmer afsløre alt fra et vindue bliver brudt til din motorhjelm åbnes. Kvalitet varierer enormt, så tjek med dit alarmen er godkendt dit forsikringsselskab, og det vil give dig en rabat.
Bil alarmer er ikke bare om at vække naboerne på tre om morgenen, da en stor lastbil trundles fortid. De er også om at advare dig til det faktum, at nogle skruppelløse så-og så kunne blande sig med din motor.

Selv om de ikke fysisk kan stoppe en bil (eller værdigenstande holdes inde) fra at blive stjålet, vil en tyv sandsynligvis tænke to gange før at tackle et sæt hjul, at han eller hun ved, vil få alles opmærksomhed, hvis alarmen er sat fra. Truslen om en piercing lyd og blinkende lys er en kraftig afskrækkende, og nogle alarmer kommer også med en personsøger til at advare dig, hvis de er aktiveret.

De fleste moderne biler kommer præ-udstyret med en alarm. Hvis du kører en ældre bil, vil få en alarm professionelt monteret hjælpe med at sikre din bil og kan resultere i billigere bilforsikring.

Wire antenner er særligt fremherskende i billige modtagere. Du kan møde til modtagelse, viser imidlertid deres egne eksperimenter, at de er særligt utilstrækkelige, når senderen skal modtages fra forskellige steder.

Vi kender allerede fra bærbare radio Indbygget stang antenner. Derefter bringe en fortjeneste, hvis de er lange nok og godt tilpasset. De wire antenner Jeg ville foretrække i almindelighed. For DAB disse kan være helt tilstrækkeligt - afhængigt af modtagelse situation.

Stang antenner er generelt passiv, dvs. udføres uden en forstærker, længere end den indbyggede stang antenner og kan yderligere forbundet fra radioen til kablet. Overvejende disse er forsynet med en tilstrækkelig størrelse base. Fordelen her: du kan oprette for at øge ben kamp i nærheden af ​​et vindue eller denne antenne, som ofte hjælper. Den ikke-foldet eller spiralformet buede stang skal have en længde på 20 cm til 60 cm.
På den del af producenter af udstyr stadig brug for en lille smule til at blive forbedret, så alt bliver lettere. Og også en stigning i sendeeffekten og en udvidelse af transmissionsnettet bredde er gavnligt i alle tilfælde. Dette skal ske efter min mening, så kan erstatte. På nuværende tidspunkt, men jeg ser gode tilgange. Hvis du er villig til at investere lidt tid og eksperimentere, kan du med har en masse sjov i dag. Antenner til  kan hjælpe - de er tilgængelige og billige i området, fordi masseproducerede varer.

 

yderligere