Login
Register
startmenuen

Det bedste batteri til din bil

Hvordan kan du vide, hvilke batteri der passer til din bil? Her er nogle af de vigtigste faktorer, du bør overveje. Hvis du er usikker på kravene i et af disse områder, så tjek din bil manual eller tal med din mekaniker til det oprindelige udstyr (OE) producentens anbefalinger til:

Teknologi seværdighed: Forskellige køretøjer og kørsel stilarter kan placere varierende krav til dit batteri. Det er vigtigt først at afgøre, om en konventionel start batteri vil opfylde bilens behov, eller om en dyb-cycle eller AGM batteri er påkrævet.

    Batteri gruppe størrelse: Dette henviser til batteriet størrelse, der bedst passer til de fysiske dimensioner, terminal steder og typen, der kræves for dit køretøj. Gruppe størrelse er typisk baseret på bilens mærke, model og motortype. Selv om nogle køretøjer kan rumme et batteri fra mere end én gruppe størrelse, er det vigtigt, at du bruger et batteri, der er godkendt til brug i bilen. Kontakt en erstatning guide til at finde batteriet gruppens størrelse, der virker for dit køretøj. Sørg også for din nye batteri vil passe og holdes nede korrekt i henhold til bilproducentens specifikationer.
    
Udskiftningsbatterier skal være lig eller bedre end OE batteriet i ratings. Udskiftning af et batteri med et batteri, der har en lavere kapacitet rating end det oprindelige udstyr kan resultere i dårlig ydelse og kortere levetid. Hvis det nye batteri har betydeligt mindre kapacitet end OE batteri, kan det ikke tørne motoren tilstrækkeligt ved kolde temperaturer. Kontakt en erstatning vejledning for at sikre, at det nye batteri vil passe med den korrekte afstand under kølerhjelmen.
    
Kolde cranking ampere (CCA): CCA er en rating anvendes i batteri industrien til at definere et batteri evne til at starte en motor i kolde temperaturer. Generelt er det lettere at starte en motor i et varmt miljø end i kolde omgivelser. Rating refererer til antallet af ampere et 12-volt batteri kan levere ved 0 ° F i 30 sekunder og samtidig opretholde en spænding på mindst 7,2 volt. Jo højere CCA rating, jo større udgangs strøm på batteriet.
    
Reservekapacitet (RC): RC er en generel indikator for, hvor længe en ny, fuldt opladet batteri kan fortsætte med at fungere vigtigt tilbehør, hvis bilens generator svigter. Den identificerer, hvor mange minutter batteriet kan levere en konstant strøm på 25 ampere ved 80 ° C uden at falde under minimum spænding, 1,75 volt pr celle, der er nødvendige for at holde din bil kørende.
    
C20 kapacitet: Nogle premium batterier definerer også deres C20 kapacitet i ampere-timer (Ah). C20 kapacitet er en indikator for, hvor meget energi lagres i et batteri. Det er energien et batteri kan levere kontinuerligt i 20 timer ved 80 ° C uden at falde under 10,5 volt.

Generelt for CCA, RC og C20 ratings, jo højere tallet er, jo bedre. Men der er stadig andre faktorer at overveje, når du vælger det rigtige batteri.

    Hvis du bor i et koldt klima, CCA bedømmelse er en mere vigtig overvejelse, end det er, hvis du bor i et varmt klima. Batteriet starter magt forringes som batteriet aldre, så et batteri med en højere start effekt skulle give dig mere selvtillid over tid.
    
Hvis du bor i et varmt klima, varme fremskynder batteri nedbrydning. Du kan vælge et produkt, der er specielt designet til det varme klima.
    
Hvis du søger for at drive en bil med mange elektroniske funktioner eller plug-in tilbehør, bør du overveje en dyb-cycle batteri eller et batteri lavet med avanceret teknologi som AGM.
    
Garanti: Kig efter en problemfri garanti, der inkluderer en gratis-erstatning tidsramme.

yderligere