Login
Register
startmenuen

Tysk Car-dele beslutningstagere Se større rolle i teknologi

FRANKFURT-tyske bilproducenter BMW AG, Daimler AG og Volkswagen AG står over for en truende fare fra bilindustrien ambitioner Google Inc. og Apple Inc. Men tyske bil-komponent beslutningstagere se rige perspektiver i den spirende tilsluttet-autobranchen.

Udstyr giganter Bosch GmbH, Continental AG og ZF Friedrichshafen AG, som er ekspanderende i mega-leverandører, der kan udnytte nye teknologier til alle dele af et køretøj, er begyndt at arbejde tæt sammen med de amerikanske teknologi giganter.

Skiftet vil være indlysende i denne uge på Frankfurt Motor Show.

Tyske bilproducenter og deres lokale leverandører er meget bevidste, at køretøjet-kontrol teknologi-digital teknologi-er nøglen til at opnå fremgang i bilindustrien i fremtiden. Selvstændige køre biler, tilsluttede biler, avancerede sikkerhedssystemer afhænger gøre de redskaber og gadgets smarte ved hjælp af softwaren.

http://www.megaparts.eu/en/product/torque-for-honda-civic-shuttle-4-peak-15-automatic-86-hp-413628

Selv Silicon Valley anerkender tyskerne er i pole position i marken.
"Tyskland kan føre verden i denne," Google bestyrelsesformand Eric Schmidt sagde for nylig. "Vi arbejder med en hel infrastruktur her i Tyskland."
Sidste måned, Tysklands øverste luksus bil makers- Audi AG, BMW og Daimler-aftalt at betale omkring 2,5 € milliarder (milliarder $ 2,83) til at erhverve Nokia Corp. digitale kortlægning virksomhed, Nokia Her, for at holde rivaler i at få kontrol over en teknologi, der er nøglen til fremtiden selvstændige køre biler.

Nu er tyske auto-dele leverandører overvejer gået sammen med bilfabrikanterne og investere i her.

"Vi er nødt til at vente på, at lukningen i slutningen af ​​året, og så vil vi se," Continental administrerende direktør Elmar Degenhart sagde i et interview.

ZF Friedrichshafen gjorde en af ​​de største seneste Bil tilbud, der viser, hvordan aggressivt tyske leverandører er på vej til at forsvare deres førende position som leverandører af bilens centrale komponenter og systemer.

yderligere