Login
Register
startmenuen

Auto-Parts Dispute Taps bremser Pacific Trade Deal

En kamp over, hvordan bilerne er samlet er grubetæring Nordamerika bilindustri mod Japans i en tvist nu holder op en stor handelsaftale, der spænder over Stillehavet.

Den spyttede over hvilke biler bør være berettiget til toldfri handel dukket under samtaler i slutningen af ​​juli på højt niveau, der mislykkedes at afslutte 12-nation Trans-Pacific Partnership. Den automatiske dødvande er den seneste komplikation til efterbehandling TPP foredrag, sammen med mejeri handel og de intellektuelle ejendomsrettigheder beskyttelse, som biologiske lægemidler, samt valget sæson i Canada og nærmer kampagner i USA og Japan.

http://www.megaparts.eu/en/product/1838539356

Japanske bilproducenter stole i højere grad end deres nordamerikanske jævnaldrende på komponenter produceret i andre lande, såsom Kina og Thailand, uden for den foreslåede TPP blok. De ønsker ikke, at aftalen forstyrre at forsyningskæden.

Den mexicanske auto branchen fører en kampagne for at sikre biler frit handles inden for TPP har mindst halvdelen deres komponenter med oprindelse i blokken. Amerikanske arbejdskraft grupper og nogle leverandører, bekymrede flere arbejdspladser flyttes udlandet, også favorisere strammere regler i TPP.

yderligere