Login
Register
startmenuen

Hvad er Parket Gulvbelægning? Og hvorfor det er så In Demand

Hvis du ønsker at vide, hvad der er parketgulve, så er du sandsynligvis se på at erstatte dit nuværende gulvmateriale med denne meget smukke type hårdttræ gulv. Parketgulve er forskellig fra den sædvanlige hårdttræ gulv, fordi stedet for trælameller, der glider af hinanden, parket bruger mindre stykker træ arrangeret i dekorative mønstre; så du ikke kun får den iboende skønhed træ korn, vil du også have en mosaik effekt på dit gulv.

Forskellige typer af Parket

Udover den type træ, der anvendes i at gøre parket, kan du også vælge, om at få den temmelig dyrt solid parket, som er lavet ved hjælp af massive stykker træ, eller meget overkommelig panel parket, lavet ved at lime en hårdttræ finer løbet plyboard, som normalt koster kun omkring tre kroner per kvadratmeter. Uanset størrelse dit budget kan være, kan du være sikker på, at der er en form for parketgulve derude, som du kan bruge.

Vedligeholdelse

Ligesom hårdttræ gulve, parketgulve er temmelig lav vedligeholdelse. At rense det, behøver du kun at støvsuge overfladen let hver anden dag; du kan faktisk bare bruge en kost til at gøre arbejdet, da der ikke er noget for støvpartikler at holde på. Du bør også moppe gulvet hver par dage til at samle op alle snavs, at din tomrum kan have efterladt.

Du behøver heller ikke at bekymre sig om farvning parket fordi enhver væske, du spilder på det let kan tørres af, i modsætning til tæpper, som vil kræve en professionel tøjvask for at slippe af pletten. Og når det bliver ridset, behøver du kun at slibe det ned og anvende en liberal belægning af gulvet voks til at reparere det ordentligt.

Installation

Hvad gør parket så tiltrækkende ud over sit udseende er det faktum, at det er meget let at installere. Du kan faktisk bruge det som et flydende gulv ved at placere den over din eksisterende gulvmateriale. Fastsættelse parket er ganske let, behøver du kun at arrangere dem i det mønster, du kan lide, og derefter lim dem ned til undergulvet. Hvis du planlægger at bruge de billige panel parket, behøver du kun at passe tungen og groove til hinanden for en pasform.

Skal du DIY Parket Gulvbelægning?

Hvis du har en vis erfaring med tømrerarbejde, så kan du sikkert installere parketgulve ved dig selv, men hvis du er bare en almindelig boligejere, der har ikke engang holdt en hammer hele dit liv, så er det nok en god idé at leje sig af en god entreprenør. Hvis du går om installationen af ​​dine parketgulve tilfældigt, er der en chance for, at panelerne ikke montering korrekt, eller du kan lade limen sive gennem samlingerne og plette overfladen. Hvis du vil have din parketgulv at vise sig den måde, du forestillet sig det, så skal du få ydelser fra en god gulvlægger ligesom vores virksomhed.

Vi har været at installere og genoprette trægulve i mange år ikke, og vi har gjort arbejdet over hele Sydney-området og i de omkringliggende byer som Central Coast, Wollongong, endda så langt som New South Wales. Så når du finder dig selv brug for vores hjælp i at installere din nye parketgulve bare give os et opkald eller efterlade en besked på vores hjemmeside.

yderligere