Login
Register
startmenuen

Diplomuddannelse i engelsk sprog og litteratur

Kursusbeskrivelse
Diplom i engelsk sprog og litteratur giver dig mulighed for at få en omfattende viden og forståelse af vigtige aspekter af engelsk sprog og litteratur. Den er ideel til folk, der altid har ønsket at studere engelsk sprog og litteratur nærmere, samt elever, der studerer engelsk som andetsprog.

Det engelske sprog moduler dækker de grundlæggende elementer i grammatik, effektive taler og skrivefærdigheder.

De engelske litteratur moduler analysere litteratur med vægt på kendte forfattere og digtere, såsom Samuel Taylor Coleridge, Arthur Miller og William Shakespeare.

En kvalifikation i denne gratis online diplomuddannelse er den ideelle måde at demonstrere dine færdigheder i det engelske sprog.

CERTIFICERING
At kvalificere sig til din officielle ALISON eksamensbevis, certifikat eller PDF, du skal studere og gennemføre alle moduler og score 80% eller mere i hver af vurderingerne kurset. Et link til din Diplom certifikat vises derefter under overskriften Mine certifikater i din Min konto side.

Læringsmål
Ved afslutningen af ​​Alisons engelsk kursus vil du forstå forskellige skriftligt stilarter, herunder struktur, sprog og kompleksitet. Lær hvordan man kan påvirke dit publikum med forskellige stilarter af skriftligt. Du vil vide, hvordan man kan kombinere forskellige stilarter at skrive for at fortælle en historie, hvad enten det er komedie, beskrivende, mystik, spion, science fiction, instruktions-, opinionative, poetisk eller reflekterende.

yderligere