Login
Register
startmenuen

Mineral Water Fordele: Hvorfor Drik Bubbly Mineral Water hver dag?

Hvorfor skal jeg drikker San Pellegrino kulsyreholdige mineralvand hver dag? Hvad er fordelene ved mineralvand?
Mineralvand er en af ​​de mest undervurderede kosttilskud derude. Det er ikke kun den lækre sodavandsdåser smag; det indeholder også, som du kan gætte, nogle mineraler! En under-værdsat mineral er sulfat, og der er masser af sulfat i San Pellegrino i forhold til de fleste andre mineralvand.
Efter kommer på tværs Stephanie Seneff arbejde med Weston A. Price et par år siden på en SVHI møde jeg gravede i og er enig med hende, at sulfat vil sandsynligvis blive lige så biologisk vigtige som nitrogenoxid, et andet enormt vigtigt signalmolekyle der var usynlig for biologer, fordi det forsvinder hurtigt. [i] (Hvis du abonnerer på min Quarterly Box, du for nylig har modtaget nogle nitrogenoxid teststrimler, fordi det betyder noget for hjerne og vaskulære ydelse.)
Her er en oversigt over, hvorfor jeg drikker det her ... det er ikke kun om mineralvand fordele, det er også en Bulletproof Diet venlig drik, fordi det har ingen sukker og ingen kemikalier. [Ii] Selvom jeg ikke er enig med Nestlés politik omkring vand ejerskab, det er typisk de mest tilgængelige form for sundt vand på mange restauranter.
Hvorfor du ønsker at drikke ekstra Sulfater
Sulfater er brug i din kost - faktisk svovl er det 8. mest almindelige element i din krop efter masse, men der er ingen RDA for svovl. Selv da, din krop ikke sulfater godt fra svovl du indtager, så du ønsker en bedre kilde til det, end at spise fødevarer som æg og broccoli, der er højt svovlindhold. [Iii] [iv]
Det betyder, at du ønsker at give din krop en form for sulfat det kan faktisk bruge. Enter, San Pellegrino.
Nej, jeg har ikke en aftale markedsføring med San Pellegrino. Enhver af den stærkt aromatiseret mousserende mineralvand arbejde, men San Pellegrino - og nogen af ​​dem fra en glasflaske - arbejde.
Hvis normale mennesker får 10% af deres svovl fra vand, som Seneff argumenterer, supermennesker kan sikkert få mere! Disse små ændringer i vores miljømæssige input, selv vand, skabe højere ydelse ... det er biohacking.

yderligere