Login
Register
startmenuen

Luftkompressorfejl: Mulige årsager

Ønsker du kold sommerluft og gennemsigtige vinduer om vinteren? Derefter vil du have en fungerende aircondition kompressor. Dette er klimaanlægget, der fodrer højtryks kølemidlet før pumpen i kondensatoren, som ændrer gassen til en væske.

Ikke alle klimaanlæg er forårsaget af, at systemet har lille kølemiddelgas. Nogle er forårsaget af systemkomponenter, såsom kompressoren. Klimaanlæggets kompressor, som normalt drives af et serpentisk servicebælte, gør undertiden støj eller crunches, før de brydes, men kan også stoppe med at arbejde uden advarselslys.

Desuden kan en kompressor spild kølevæsken, hvilket betyder mindre frisk luft eller frisk luft er helt fraværende. En mekaniker er den bedste person til at diagnosticere, om en kompressor ikke virker, da konditioneringsproblemer også kan skyldes kølemiddeludslip andre steder i systemet, ved et glat servicebælte eller ved korrosionen i klimaanlægget. Hvis der er en lækage, løser tilsætningen af ​​kølemiddel ikke problemet.

Airconditionskompressorer varer ofte så meget som et køretøjs liv, men kan bryde, fordi lejerne slides ud, tætner ruiner, forårsager lækage og langvarig korrosion forårsager skade. Hvis en kompressor ikke skal udskiftes, skal den stadig kontrolleres cirka hver 75.000 km.

Hyppig kompressorfejl skyldes sandsynligvis en fejljustering af servicebæltet, en defekt remskive eller et andet problem, der skaber for stor belastning. Men hvis kompressoren viser nogle af de ovenfor beskrevne symptomer, kan det være nødvendigt at udskifte det. Airconditionanlæg er forseglede kredsløb, og tabet af kølekapacitet kræver en komplet kontrol af hele systemet.

yderligere