Login
Register
startmenuen

Mode kvindelige modeller og sko

Moden til praktisk funktionalitet har lavet utroligt populære komfortable og lette kvinders dummier, der ideelt smelter i koldt og blæsende vejr. Disse komfortable støvler er perfekt kombineret med en fåreskind, bomuldsjakke og en kort fåreskind frakke.
 Fyldmaterialet kan være naturligt eller kunstigt. Dyutiki med kunstig varme ved -20 ° C og tredive grader under nul er det bedre at købe naturlige læder støvler. Dotikis gummiband kan bæres med jeans, sportsbukser eller tykke strømper. High boot dutes kan bæres med en kort frakke og en strikket kjole.

Oftest er fastgørelseselementerne i kedlerne velcro. Nogle gange i stedet kan der være en flash eller en ledning. Faktisk er hver fiksering ikke kun en funktionel, men også et dekorativt element. Designere tilbyder dummies med en lille side lynlås eller lynlås på forsiden af ​​hele støvlen. Fastgørelsen kan bruges som en ekstra fastgørelse. Placeret øverst, giver det dig mulighed for lidt at trække denne del ud, hvis det er nødvendigt.

Et andet træk ved vinterlov er frakke. Det varmer ikke kun i kulden, men pryder også toppen af ​​akslen. Et sådant dekorativt element vil ikke gå ubemærket. Tæpper kan gemmes under bukser eller på sin side lægge bukser eller stramme jeans. Det er næsten umuligt at skelne mellem ægte læder og syntetisk læder. Og valget af dette eller dette fyldstof afhænger af tykkelsen af ​​din tegnebog.

yderligere