Login
Register
startmenuen

Begge typer kan udstyres med specielle fjernbetjeninger

I åben position ligger bladet vandret under loftet. For at give ekstra komfort i sådanne garageporte er de udstyret med automatiske drev, der er af to typer:

    Torsionssystem af løfte garage døre har fået stor popularitet blandt ejere af private garager. Det er et drev, der er fastgjort i midten af ​​loftet i en afstand af nogle få meter fra receptionen. Systemet forbinder dørsektionerne og drevet med et kabel og en trækstang.

Bulkdrev bruges ofte til industridøre, den er mere kraftfuld end det foregående system og er specielt designet til massive porte. Bulktypen er i form af en elektrisk motor monteret over garagens åbning nær akslen. Mekanismerne løfter portens sektioner ved hjælp af kraften af ​​akselomdrejningerne. Motoren er udstyret med en specialkæde, som gør det muligt at styre porten, når strømmen er slukket.

Forhøjede tværsnit af porten har en række positive og negative egenskaber. Bonuspointsne omfatter følgende kriterier:

    Designet sparer plads. På grund af placeringen i vingens åbne tilstand under loftet optager portene ingen plads i rummet eller udenfor.
    Materialets lange levetid og varmeisoleringsegenskaber. Brugen af ​​sandwichpaneler i produktionen af ​​dørsektioner sikrer pålideligheden af ​​hele skærmen. Anvendelsen af ​​moderne teknologier i deres udvikling resulterer i en pålidelig varmeisolerende effekt.
    God lydisolering. Denne kvalitet opnås ved brug af sandwichpaneler.
    Universal applikation. Designet muliggør montering af mekanismen ved åbningerne i forskellige størrelser. Derfor er sektionsdøre bekvemme og tilgængelige i branchen og hjemmeindstillinger.
    Dørene er relativt ufølsomme over for deformationer og mekaniske skader.
  

yderligere