Login
Register
startmenuen

I sådanne tilfælde kan en vejleder hjælpe, hvilket vil spare mange

Det er et velkendt faktum, at børn argumenterer med deres forældre, som selvfølgelig ikke kan forstyrre. På trods af dette er sådanne tvister grundlæggende vigtige for barnets udvikling, da det viser deres individualitet og ønsket om at være uafhængige. Sommetider forekommer friktion, når barnet er påkrævet, for eksempel at gøre noget ud over lektier eller læse i tillæg til hovedprogrammet.

 Ja, det er muligt, at barnet kommer til at modsætte sig barnet, men et sjældent barn vil også protestere voldsomt mod en outsider, som er en vejleder. Simpelthen neutraliserer læreren trykket, og i stedet for at overtale og råbe med lærebøger i dine hænder kan du nyde en stille samtale med barnet. En vigtig fordel er også, at hvis du har en sådan assistent, vil du være sikker på at alle lektier udføres af barnet til tiden og uden unødig besvær og stress - det er vigtigt for enhver travl forælder.
At øge dit barns akademiske interesser til et nyt niveau og hjælpe dig med at beslutte dig for erhvervet

Vi har allerede diskuteret rollen som en vejleder ovenfor og bemærket, at denne rolle ikke er begrænset til bare at lære. I nogle situationer kan han give barnet information, som han ikke modtager fra skolelæreren, fordi han ikke begrænser omfanget af skolens læseplan. Hvis dit barn ønsker at virkelig studere sit emne, er vejleder den samme person, der kan hjælpe med dette ved korrekt vejledning af barnet. For eksempel viser dit barn interesse for fysik og astronomi - hvorfor ikke ansætte ham astrofysiklærer, som forsker i dette emne? Hvis dit barn er vanvittigt om Jane Austens værker, hvorfor ikke arrangere et møde dedikeret til 1800-tallets litteratur med en Cambridge-kandidat i engelsk litteratur? Hvis du ser sådanne interesser i det, skal de opmuntres og inspireres, måske hæver du den næste nobelpristager eller Pulitzer-prisvinder.

yderligere