Login
Register
startmenuen

Mand etikette: Råd om valg af tøj

 Ifølge etiketten er der mange regler for valg af tøj til mænd. Trods alt er en mand af en mand et visitkort, især i erhvervslivet.
Suit og jakke

Hver mand i hans garderobe skal have flere dragter til forskellige lejligheder. Det anbefales heller ikke at bære den samme kulør i 2 på hinanden følgende dage.

Strukturen og densiteten af ​​bindingerne skal helt svare til tætheden og tekstur af kludets klud. Alle komponenter i en mands kostume skal matches i en stil. Sportsdragter, kombineret med skjorte, sko og andet tilbehør i sporty stil. Hvis du bruger en klassisk dragt, skjorte, slips, skal sko også opbevares i klassisk stil.

Om sommeren foretrækker lette dragter, undtagen når du har brug for en mørk dragt med en kjolekode.

Hvis du vælger en jakke, skal du være opmærksom på skuldrene, der passer perfekt til din egen. Køb ikke en jakke hvor bredden af ​​skuldrene er kortere eller længere end din egen.

Tøj, maskulin etikette, tøj Jakken skal helt dække håndleddet, men lad det ikke komme til tommelens bund.

Den nederste kant af jakken skal være på samme niveau som fingrene på en frit tabt hånd ende.

Vælg en jakke, der passer til din figur. Det skal være godt for dig:

    Hvis du vil understrege figuren, køber jeg en jakke.
    For at give figuren et mere imponerende udseende, skal du vælge din dobbeltbrystede jakke.
    For fede mænd skal man vælge en jakke af gratis stilarter, der ikke vil fokusere opmærksomheden på taljen og skulderlinjerne.
    En udvidet jakke passer kun til store mænd. Også til høje mænd er en jakke med brede reverser og to-breasted jakker velegnet.
    For mænd med ringe størrelse skal du hente en jakke med en overdrevet talje og to knapper. Jakken skal være single-row.

Ifølge etiketten er det ikke tilladt at tage en jakke i offentligheden. Dette kan kun gøres i tilfælde hvor der er en vest under jakken.

yderligere