Login
Register
startmenuen

Spare penge Myter

Automatisk genereret - Vil blive slettet efter første offentliggørelse af artiklen.
Vi alle gerne tro, at vi vil gøre vores bedste, når det kommer til vores finanser. Vi tror, ​​at vi sparer penge, men vi har aldrig rigtig siddet og gjort det math. Du vil måske blive overrasket, hvis du gjorde.
Her er de fem myter spare penge, vi falder til:

Første Besparelser konti spare os penge

Med penge i en opsparingskonto for nødsituationer er en god idé. Det er let at nå, men ikke alt for simpelt. Men hvis man ser at spare penge eller gøre dine penge vil arbejde for dig, en gammeldags opsparingskonto er ikke nødvendigvis den bedste måde at gå. Først er du nødt til, hvad du søger til betaling af renter. For eksempel, hvis du har en studerende lån med en rente på 5% og 3% har en opsparingskonto rente, vil din opsparing koste dig omkring 2%. Du ville være bedre stillet betale det studielån ved hjælp af din opsparingskonto.

Det går den anden vej. Hvis din gæld har en lavere rente end din opsparing, vil dine penge fungere bedre i besparelserne. Men med dagens renteniveau så lav, din gæld vil sandsynligvis være højere end det beløb af interesse kan være tjent på en opsparingskonto. Det betyder, at du rent faktisk miste penge.

Anden Sales shopping sparer penge

Jeg plejede at være en shopaholic, og salget var mit foretrukne stof. Lad mig fortælle dig, at du ikke altid spare penge. Ja, hvis du virkelig har brug for det element, så du vil spare penge. Men markedsføring ofte købe varer, der normalt ikke ville blive købt, kan føre. Og du plejer at købe dobbelt så meget som det er på tilbud. Så du har ingen penge sparet.

Så du bør aldrig det punkt, du har faktisk spildte penge. Dette kan også gælde for billige varer og butikker i jorden. Det er ligegyldigt, hvis du har købt din datters 35 par sko på loppemarkeder for $ 1 hver. Da hun kun var iført to par dem, du bare spildt 33 dollars.

Tredje Refinansiering dit hjem betaler sig

Hvis du refinansiere dit hjem, vil du ikke nødvendigvis spare så mange penge i det lange løb. Ja, det er din månedlige betalinger er mindre, men du har refinansieret for en anden 30-årig periode. Det betyder, at hvis du allerede har betalt 10 år realkreditlån, så refinansiere til en anden 30, har du dybest set udvidet dit lån til en 40-års lån. Sidde og gøre det math, og du vil se, når du virkelig spare er, alle de andre.

Hvis du virkelig ønsker at spare penge til at refinansiere til en lavere pris og en kortere periode. Din månedlige betaling, kan ikke gå ned, men hele din refusion kan.

4. Nul procent rente sparer dig penge

Hvis du tager et kort med et nul-procent løbetid, er du ikke spare penge. Du kun forsinker betaling for varer. Du behøver ikke at spare og ikke bruge flere penge. Men hvis du ikke betale pengene tilbage til nul-procent periode, vil du være at betale renter på dette produkt. Det koster dig penge.

5. Besparelser afhænger indkomst

Ligegyldigt hvor meget du laver, kan du spare penge. Du behøver kun at bruge mindre end du. Hvis du tjene flere penge og flere penge at bruge, er du ikke spare noget. I virkeligheden kunne du bruge endnu flere penge. Må ikke vente, indtil du får flere penge, har brug for at begynde at spare. Du er nødt til at starte nu.

yderligere